Sajtóközlemények no image

Published on augusztus 28th, 2015 | by Kelemen Lili

0

Turisztikai célpontok újra versenyben – 5 kontinensen keresik az Év Szállását

Budapest, 2015. augusztus 28. – Harmadszor rendezik meg az Év Szállása versenyt, melynek keretében a hazai települések, illetve közel 9 ezer belföldi és 125 ezer külföldi szálláshely száll ringbe. A megmérettetés idén új kategóriával bővül, a legnépszerűbb wellness-szálláshely külön díjat kap. A végső sorrend a magyar utazók által megosztott mintegy 320 ezer vendégvélemény, valamint a Magyar Turizmus Zrt.-t is képviselő szakmai zsűri véleménye alapján alakul ki.

A Szallas.hu 2013 óta harmadik alkalommal hirdeti meg a legjobb szálláshelyeket, illetve a turisztikai szempontból legvonzóbb településeket elismerő Év Szállása versenyt. A díjakat közel 320 ezer vendégértékelés, a szálláshelyekre és településekre leadott voksok, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján ítélik oda. „Két év tapasztalata alapján elmondhatjuk, hogy az Év Szállása díj nem pusztán a vitrint gazdagítja. Vendégeink a foglalás során előnyben részesítik a díjazottakat, ami átlagon felüli kihasználtságot hoz a szálláshely-tulajdonosoknak” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

A közel 9 ezer hazai szálláshely 4 fő kategóriában – 4-5 csillagos hotel, 1-3 csillagos szálloda, panzió, valamint apartman, vendégház és hostel – versenyez, míg az 5 kontinensre kiterjedő külföldi kínálatban egy fődíj kerül kiosztásra. A minőségi, népszerűségi és szakmai díjak mellett két különleges tematika is elismerést hoz majd két szálláshelynek. „Tavaly vezettük be a Családbarát díjat, hogy segítsük a belföldi foglalások jelentős részét adó kisgyermekesek választását. Idén e mellé érkezik a Wellness díj, mely a fürdőzős, szaunázós helyek legnépszerűbbjét hivatott méltányolni” – mondta Szigetvári József.

Hol bővült legjobban a turizmus?

Immár hagyomány, hogy a szálláshelyek mellett a hazai települések is ringbe szállnak. Az Év Turisztikai települése díjat a magyar utazók szavazatai alapján ítéli oda a zsűri. Az Év Turisztikai Attrakciója elismerést pedig az a település kapja, ahol egy év alatt a legnagyobb növekedést mérték a Szallas.hu szakemberei a szálláshelyek kihasználtsága terén.

A zsűrit idén Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai igazgatója, Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője, Szántó Zoltán, a Turizmus Trend főszerkesztője, Vályi-Nagy Erika, a Kismama magazin felelős szerkesztője, valamint Hegedűs Attila, a BDO ügyvezető igazgatója képviseli.

Az Év Szállása verseny 2015. november 6-ig tart, ezt követően a szakmai zsűri kiértékeli az eredményeket, és a november 26-ai díjátadó gálán nyilvánosságra hozza a nyerteseket.

Kapcsolódó képanyag:

Szigetvári József fotója:

https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2012/03/Sz%C2%A0ll%C2%A0s.hu-23.jpg

 

A tavalyi díjazottak: http://szallas.hu/evszallasa-dijatado

 

Kapcsolódó webcímek:
http://www.szallas.hu/evszallasa

http://www.youtube.hu/szallasguru/

További információ:

Kolma Kornél

ügyvezető

SAKKOM Interaktív

online marketing + pr ügynökség

Telefon: (+36) 1 237-0212

Fax: (+36) 1 237-0213

Mobil: (+36) 20-3333-220

E-mail: kkolma@sakkom.hu

Cím: 1068 Budapest, Benczúr utca 47. V.

Webcím: www.sakkom.hu

Facebook: www.facebook.com/sakkom.interaktiv


About the Author



Comments are closed.

Back to Top ↑
  • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

    Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

    Tel.: +36 20 890 3150
    E-mail: szallas@szallas.hu
  • SAJTÓKAPCSOLAT

    Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

    Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
    +36 30 417 8783
    lili.kelemen@szallas.hu
  • KÖZÖSSÉG

  • NÉPSZERŰ

  • ARCHÍVUM