Sajtóközlemények no image

Published on október 30th, 2015 | by Kelemen Lili

0

Újra a Szallas.hu a leggyorsabban növekvő technológiai cég

Budapest, 2015. október 30. – Újrázott a miskolci Szallas.hu a leggyorsabban növekvő technológiai cégek versenyében. Az online szállásközvetítő oldal idén is első helyen végzett a Deloitte Technology Fast 50 hazai rangsorában, míg a közép-európai országok vállalkozásai között – a tavalyi aranyérem után – az előkelő 3. helyet szerezte meg.

A Deloitte által évente meghirdetett Technology Fast 50 verseny Közép-Európa leggyorsabban növekvő technológiai cégeit rangsorolja. A vállalat az idei megmérettetésben a 2011 és 2014 közötti árbevétel-adatok alapján állította össze a nemzeti, majd a régiós toplistát. Növekedési üteme alapján a Szallas.hu idén újrázott a nemzeti listán: a szállásközvetítő oldal Magyarország leggyorsabban növekvő technológiai cége lett. Tavaly a közép-európai cégeket rangsoroló lista élén végzett, idén pedig a harmadik helyet szerezte meg.

 

Ezt az elképesztő mértékű növekedést elsősorban a magyar utazók folyamatosan bővülő táborának köszönhetjük, akik évről évre bizalmat szavaznak nekünk, és a Szallas.hu oldalát használják belföldi és külföldi nyaralásaik során” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója. A szakember hozzátette, Magyarországon Európa nyugati részéhez képest még mindig viszonylag alacsony az online szállásfoglalás aránya, melynek bővülése önmagában is komoly növekedési potenciált jelenthet.

 

Már 5 kontinensen

 

A Miskolcon alapított Szallas.hu Magyarországon piacvezető az online szállásközvetítő oldalak között, ezzel párhuzamosan folyamatosan erősítette jelenlétét a környező országokban. Egy 2014 végén kötött partneri megállapodás eredményeként idén márciustól már 5 kontinensen kínál több mint 120 ezer szállást. „Az újabb siker bizonyíték arra, hogy nem egyszeri teljesítményről van szó, a Szallas.hu évről évre képes bővülni, s ezzel most már a nemzetközi mezőnyben, globális online utazásszervező multikhoz zárkózik fel, mindezt saját erőből, külső forrás bevonása nélkül” – tette hozzá Szigetvári József.

 

 

Kapcsolódó képanyag:

 

Szigetvári Józsefről készült fotók:

https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2012/03/Sz ll s.hu-26.jpg

https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2012/03/Sz ll s.hu-23.jpg

 

 

 

Kapcsolódó webcím:

www.szallas.hu

 

További információ:

Kolma Kornél

ügyvezető

SAKKOM Interaktív

online marketing + pr ügynökség

Telefon: (+36) 1 237-0212

Fax: (+36) 1 237-0213

Mobil: (+36) 20-3333-220

E-mail: kkolma@sakkom.hu

Cím: 1068 Budapest, Benczúr utca 47. V.

Webcím: www.sakkom.hu

Facebook: www.facebook.com/sakkom.interaktiv


About the Author



Comments are closed.

Back to Top ↑
  • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

    Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

    Tel.: +36 20 890 3150
    E-mail: szallas@szallas.hu
  • SAJTÓKAPCSOLAT

    Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

    Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
    +36 30 417 8783
    lili.kelemen@szallas.hu
  • KÖZÖSSÉG

  • NÉPSZERŰ

  • ARCHÍVUM