Partnerhírek no image

Published on április 20th, 2016 | by Kelemen Lili

0

Újabb channel managerek a Szallas.hu rendszerében

A Szallas.hu legújabb fejlesztései a channel managerek integrációjára koncentrálnak. Az összekötések sorát a yieldPlanet nyitotta, azóta már a SabeeApp bekötése is megtörtént, most pedig az Availpro és Profitroom channel managerei kerültek sorra. Májusban a Roomz bekapcsolása is megvalósul.

Ha Ön – vagy kollégája – szállásfoglalásokat adminisztrál, akkor bizonyára ideje egy jelentős részét leköti, hogy naprakészen (sőt, percre készen) tartsa árait és kapacitásait a szállásközvetítő oldalak felületein. A channel managerek integrációja a Szallas.hu rendszerébe ezt a folyamatot egyszerűsíti le: Ha Ön frissíti a channel managerben a kapacitásait, azok automatikusan megjelennek a Szallas.hu rendszerében is, így nem szükséges két helyen vezetni a változásokat a kontingensek és szobakapacitások kezelésekor. Az automatizáció jelentősen csökkenti az adminisztrációval járó időt és a hibázási lehetőségek számát. A Szallas.hu számára fontos, hogy megkönnyítse partnerei munkáját, hiszen közös a cél: minél több elégedett fizetővendég – ezért minél több fontos channel manager integrációjára törekszik.

SabeeAppA nemrég integrált SabeeApp felhőalapú channel manager egy budapesti székhelyű cég, a thePass Kft. fejlesztése, mára 71 országban használják az eszközt.

„A SabeeApp-nál kiemelt figyelmet szentelünk a hazai szállasadóknak, így elengedhetetlen volt az első számú hazai szálláshely közvetítő, a Szallas.hu integrációja, valamint a magyar szabályozások (ÁFA és IFA törvények) alkalmazása is. A SabeeApp meglévő és új ügyfelei is teljes magyar nyelvű ügyféltámogatást és tréninget kapnak a hatékonyabb online megjelenéshez és értékesítéshez “ – nyilatkozott Herman Szabolcs, a SabeeApp alapítója.

 

A SabeApp demóverziója 15 napos ingyenes próbaidővel itt próbálható ki. >>

Availpro

A francia fejlesztésű Availpro Smart Channel Manager szoftver – melynek magyar nyelvű támogatása is van – több mint 300 céghez van bekötve szerte a világon: ügyfeleik online foglalási rendszerek, szállásközvetítők, hotelek, metakeresők, GDS-ek és ingatlankezelők. Magyarországon a szállásfoglaló portálok közül elsőként a Szallas.hu oldallal történt meg az összekötés.

„Az Availpro örömmel dolgozik együtt a Szallas.hu-val, akik a kelet-európai piac egyik legnagyobb szállásfoglaló oldala. Az új partnerség a mi stratégiánkat is támogatja, melynek lényege, hogy a szállásadók értékesítési lehetőségei a legoptimálisabbak legyenek” – mondta Philippe Lamarche, az Availpro elnöke.

Ha Ön az Availpro rendszerére kíváncsi, itt érdeklődhet a termékről. >>

Profitroom

A lengyel Profitroom cég Upper CRS megoldását már több mint 1200 hotel és szállásadó használja világszerte. A Profitroom missziója, hogy a szállástulajdonosok nyereségét növelje, költségeit pedig csökkentse; ezért már a termékfejlesztés során felméri a piaci igényeket. Ennek eredménye számos innovációs díj. “A Szallas.hu-val való kooperációnk jól illeszkedik abba az üzletpolitikába, amit eddig is folytattunk. Örülünk, hogy egy megbízható és jónevű partnerrel tudunk a közös célokért dolgozni” – nyilatkozta Marek Kaczmarek, a Profitroom marketing menedzsere.

Érdekli a Profitroom UPPER CRS? Lépjen velük kapcsolatba! >>

A 2016-ban minden partnerét azonnali foglalhatóságra átállító Szallas.hu tervei közt szerepel további channel managerek, üzletifolyamat-kezelő rendszerek és online naptárak integrálása. Ezek egy része már elérhető lesz a májusban bevezetésre kerülő új adminisztrációs rendszerben is, hamarosan pedig egy kimondottan a szállásadók igényeit szem előtt tartó mobilalkalmazással is előrukkol a legnagyobb magyar online szállásfoglalási oldal.

Tags: , , , , , ,


About the Author



Comments are closed.

Back to Top ↑
  • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

    Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

    Tel.: +36 20 890 3150
    E-mail: szallas@szallas.hu
  • SAJTÓKAPCSOLAT

    Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

    Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
    +36 30 417 8783
    lili.kelemen@szallas.hu
  • KÖZÖSSÉG

  • NÉPSZERŰ

  • ARCHÍVUM