Partnerhírek no image

Published on július 6th, 2016 | by Kelemen Lili

0

Ingyenes álláshirdetési lehetőség a Szallas.hu partnereinek

Pár hete beindult a főszezon a hazai idegenforgalomban is. Az ágazat szakértői erős nyárra számítanak, a szálláshelyek pedig nagy bevételekre. Két probléma állhat útjába a sikernek: a rossz időjárás, illetve a munkaerőhiány. Utóbbira nyújthat megoldást a Szallas.hu és a Profession.hu közös akciója.

Az idegenforgalom egyik legégetőbb problémája a munkaerőhiány, kiemelten igaz ez a nyári csúcsszezonra. Sokan panaszkodnak, hogy nehezen találnak megfelelő embereket a betanított munkakörökre, főleg mivel idényjellegű foglalkoztatásról van szó.

Ingyenes álláshirdetési lehetőség a Szallas.hu partnereinekA Szallas.hu mindig is fontosnak tartotta, hogy támogassa partnerei munkáját, ezért egy különleges akciót indítottunk el júniusban. A Profession.hu csapatával közösen egy ingyenes, egyszeri és egyedi álláshirdetési lehetőséget biztosítunk azoknak a partnereiknek, ahol egyszerre sok vendég fordulhat meg. A nemrég elindult promócióban ezek a szálláshelyek –  amennyiben fizikai vagy szakmunkára keresnek jelentkezőt –, most ingyenesen adhatnak fel egy hirdetést a Profession.hu rendszerében.

Szallas.hu„Mivel napi szintű kapcsolatban állunk a szállásadókkal, tudjuk, mekkora gondot jelent a megfelelő munkaerő megtalálása a nyári főszezonban. Ezért a Profession.hu-val közösen indított akciónkban segíteni szeretnénk a Szallas.hu partnereinek, hogy minél felkészültebben várhassák a vendégáradatot. Júniusban a legalább 10 szobával rendelkező partnereinknek küldtünk egy promóciós emailt, melyben megtaláják az egyedi kódjukat, aminek segítségével a Profession.hu rendszerében feladhatják a fizikai vagy szakmunkára vonatkozó hirdetésüket. A Profession.hu ügyfélszolgálata pedig segít abban, hogy a hirdetésfeladás minél zökkenőmentesebb legyen.” – nyilatkozta Pálinkás János, a Szallas.hu kreatív vezetője.

Profession.hu„Küldetésünk, hogy a munkaadók és a munkavállalók számára teret adjunk arra, hogy megtalálják a számukra ideális munkahelyet, illetve munkatársat. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy erősítsük a kékgalléros vonalat is oldalunkon, ezzel elősegítve a fizikai és szakmunkás dolgozók elhelyezkedését. A Szallas.hu-val együtt indított promóciót nagyon jó kezdeményezésnek tartjuk, melynek segítségével azon szállásadók is megismerhetik szolgáltatásunkat, akik eddig másként oldották meg munkaerőhiányuk pótlását. Reméljük, hogy az ingyenes hirdetési lehetőséggel élni fognak a szállásadók és a jövőben elégedett ügyfeleink táborában üdvözölhetjük majd őket!” – nyilatkozta Bácskai Orsolya, a Profession.hu ügyfélszolgálati menedzsere.

A lehetőséggel július 27-ig élhetnek azok a Szallas.hu partnerek, akik rendelkeznek egyedi azonosító kóddal, melyet emailben küldött el a legalább 10 szobával rendelkező szálláshely partnereinek a legismertebb online szállásfoglaló oldal.

Tags: , ,


About the Author



Comments are closed.

Back to Top ↑
  • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

    Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

    Tel.: +36 20 890 3150
    E-mail: szallas@szallas.hu
  • SAJTÓKAPCSOLAT

    Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

    Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
    +36 30 417 8783
    lili.kelemen@szallas.hu
  • KÖZÖSSÉG

  • NÉPSZERŰ

  • ARCHÍVUM