Partnerhírek

Published on február 20th, 2019 | by Vereckei András

0

A Szallas.hu Kft. a megjelenésért nem éves fix díjjal dolgozik!

Ismét olyan hírek terjedhetnek, hogy a Szallas.hu fix, húszezer forintos éves díjat kér a megjelenésért. Szeretnénk tájékoztatni és megnyugtatni kedves partnereinket, hogy a Szallas.hu ilyet nem tesz.

Több éve minden év elején, nem egyszer nyáron is felüti a fejét a hír, mely szerint a Szallas.hu Kft. az éves megjelenésért fix, húszezer forintos díjat kér. A híresztelések szerint a befizetést követően „kollégáink” ellátogatnak a helyszínre és a személyesen segítik a beállításokat az online felületen .

Szeretnénk figyelmeztetni partnereinket, hogy a Szallas.hu Kft. soha nem számlázott és nem is fog számlázni fix, éves díjat, mivel az ÁSZF értelmében kizárólag az aktív, megvalósult foglalásokat követően számlázunk.

Tájékoztatásunk apropója egy nemrég bejelentést tevő szállásadó partnerünk, aki nagyon sokat segített azzal, hogy megadta az illegálisan működő, Szallas.hu nevében jelentkező cég telefonszámát.

Minden esetben a 0670/6232263 telefonszámról egyeztetik előzetesen a megkeresések időpontját és kérik a 20 000 forintos összeg befizetését.

Szeretnénk partnereink figyelmét felhívni, hogy amennyiben a fenti információk alapján kap megkeresést, a megkeresést utasítsa el, majd jelezze azt nekünk a hotel@szallas.hu e-mail címre!


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 8:00-20:00 között:

  Tel.: +36 30 344 2000
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR manager és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM