Sajtóközlemények

Published on szeptember 19th, 2017 | by Kelemen Lili

0

A Szallas.hu ügyvezetője lett idén az Év informatikai menedzsere

Budapest, 2017. szeptember 19. – Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) 1997 óta díjazza a hazai infokommunikációs szektor kiválóságait és reménységeit. Az idei megmérettetésen a Szallas.hu-t 2011 óta irányító Szigetvári József lett az Év informatikai menedzsere.

AZ IVSZ által 20 éve életre hívott versenyen az informatikában dolgozó, illetve informatikához közeli vállalkozások vezetőit díjazzák, 2001 óta Gyurós Tibor-díj néven. Az idei versenyen a szakmai zsűri véleménye alapján az Év informatikai menedzserének járó díjat Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője kapta. Laufer Tamás, az IVSZ elnöke a díjátadó gálán tartott beszédében elmondta: „Ma azok a cégek sikeresek, akik keresik a változást, célokkal, vízióval rendelkeznek.

A Szallas.hu-t 2007-ben alapította Dorcsinecz József és Varga Zoltán. A szolgáltatással telített piacra léptek be, melyen erős hazai és nemzetközi szereplők voltak jelen. 2011-ben 50%-os tulajdonrészt szerzett a finn Sanoma a cégben, melynek élére ekkor nevezték Szigetvári Józsefet, aki azóta is ügyvezetője a Szallas.hu-nak. Szigetvári indította el a nemzetközi terjeszkedést és a portfólió bővítését, mely ma már éves szinten 300 ezres nagyságrendű tranzakciót eredményez. 2014-ben, több mint tíz év után újra magyar nyertese volt a Deloitte Közép-Európai Technology Fast 50 versenyének. A régió leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatának járó díjat a Szallas.hu kapta meg. A cég ma már önálló képviseletet alapított 5 környező országban, az oldalon összesen 175 ország félmillió szálláshelye foglalható.

2011-ben a Szallas.hu egy kis cég volt, de hatalmas növekedési potenciállal. Persze kihívásból akadt bőven, szervezetileg is hozzá kellett nőni a céljainkhoz, és egy iparágat kellett digitalizálni ahhoz, hogy ma már a foglalások közel 60 százaléka online történhessen meg. Mindezt tőkebefektetés nélkül sikerült elérni. Ma már a nagy nemzetközi szereplőkkel versenyzünk itthon és külföldön egyaránt” – mondta Szigetvári József. A szakember sikere egyébként egyedülálló a Gyurós Tibor-díj történetében, hiszen 13 éve az IDG lapkiadó hazai leányvállalatának lapigazgatójaként ő kapta az Év fiatal informatikai menedzsere címet is.

Kapcsolódó videónyilatkozat:

Kapcsolódó fotók, videók:

Szigetvári József fotója

Szigetvári József videónyilatkozata

Kapcsolódó webcímek:

http://ivsz.hu/hirek/atadtak-az-idei-gyuros-tibor-dijakat/

https://szallas.hu

 

További információ:

Kolma Kornél

ügyvezető

SAKKOM Interaktív

online marketing + pr ügynökség

Telefon: (+36) 1 237-0212

Fax: (+36) 1 237-0213

Mobil: (+36) 20-3333-220

E-mail: kkolma@sakkom.hu

Cím: 1068 Budapest, Benczúr utca 47. III. em.

Webcím: www.sakkom.hu

Facebook: facebook.com/sakkom.interaktiv

Tags:


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

  Tel.: +36 20 890 3150
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu
 • KÖZÖSSÉG

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM