Sajtóközlemények no image

Published on március 1st, 2012 | by Kelemen Lili

0

A Szallas.hu-val indul a YouTube Magyarországon

Budapest, 2012. március 1. – A mai napon hivatalosan induló magyar YouTube a Szallas.hu-t választotta a turisztikai szektorban hazai partneréül a márkázott csatorna elindítására. Magyarország piacvezető szállásfoglaló oldalának YouTube csatornáján kezdetben a partnerhotelek bemutatkozó videói érhetők el, a későbbiekben azonban a népszerűbb helyszíneket is bemutató utazási magazinnal bővül a Szallas.hu egyedi videófelülete.

A hazai internetezők körében a YouTube a legnépszerűbb videómegosztó oldal, így a Google tulajdonában lévő szolgáltatás elérkezettnek látta az időt, hogy Magyarországon is elindítsa a helyi tartalmakra és igényekre koncentráló szolgáltatását. „A turisztikai szektorban olyan, a hazai internetezők körében jól ismert és megbízható márkákat kerestünk, akik saját csatorna indításával támogatják a YouTube magyarországi startját, ezért esett a választásunk a Szallas.hu-ra” – mondta Heal Edina, a Google Magyarország vezetője.

A Szallas.hu évek óta együttműködik a Google-lal, Magyarország piacvezető szállásportálja így az elsők közt kapott lehetőséget a magyar YouTube-on saját, márkázott csatorna létrehozására. Ennek egyik legfontosabb előnye, hogy a szállásfoglaló oldal teljesen testreszabott, az utazni vágyók igényeit tükröző oldalt hozhat létre, melyhez egyedi, interaktív funkciók társíthatók.

A YouTube csatorna segítségével új célcsoportokat érhetünk el, így mostantól azok számára is vonzó alternatívát tudunk kínálni, akik korábban nyomtatott katalógusokat böngészve nézték ki vakációjuk célpontját és hagyományos módon intézték foglalásaikat. A most induló és folyamatosan bővülő videócsatornánk teljesen új élményt nyújt majd, bízunk benne, hogy ez inspirációt jelent mindazok számára, akik eddig nem az internetet használták szálláshelyük kiválasztása és lefoglalása során” – mondta Rácz István, a Szallas.hu csoport marketingvezetője.

A több mint 6000 szállást kínáló Szallas.hu elsőként a saját rendszerében elérhető szállodák bemutató filmjeit teszi elérhetővé, ugyanakkor a közeli tervek közt szerepel egy utazási csatorna indítása is, melyben a népszerű úti célok látványosságai, nevezetességei lesznek megtekinthetők. A Szallas.hu nemzetközi terjeszkedésével párhuzamosan a videókínálat folyamatosan bővül majd a környező országok szálláshelyeit és látnivalóit bemutató tartalmakkal is.

Kapcsolódó webcímek:

A Szallas.hu magyar YouTube csatornája:

http://www.youtube.hu/szallasguru

Kapcsolódó képanyag:

Rácz István fényképe nyomdai felbontásban:

http://www.sakkom.hu/sajto/szallas_hu/kepek/Szallas_hu_Racz_Istvan_nyomdai.jpg

Rácz István fényképe webes felbontásban:

http://www.sakkom.hu/sajto/szallas_hu/kepek/Szallas_hu_Racz_Istvan_webre.jpg

 

Szallas.hu logók különböző méretben és formátumban:

https://pr.szallas.hu


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

  Tel.: +36 20 890 3150
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu
 • KÖZÖSSÉG

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM