Sajtóközlemények A Szallas.hu munkatársai nyertek

Published on február 7th, 2020 | by Kelemen Lili

0

Cannes, készülj, jön a Szallas.hu!

A Szallas.hu csapata nyerte meg a Kreatív Utánpótlás (KRU) Young Cannes Lions előválogatóját, Young Marketer kategóriában. Pardi Dorina, senior brand marketing menedzser és Trepess Beatrix, social media menedzser júniusban utaznak Cannes-ba, hogy nemzetközi mezőnyben is megcsillantsák tehetségüket.

A Szallas.hu két fiatal marketing munkatársa győzedelmeskedett a Young Cannes Lions hazai fordulóján, Young Marketer kategóriában. A versenymunka során olyan kreatív koncepciót kellett kitalálniuk és briefelniük, melynek hatására az 1 százalékos adófelajánlások mértéke jelentősen nő. „A megoldandó probléma a versenykiírás szerint az volt, hogy az adófizetők alig több mint fele nyilatkozik csak az adója 1 százalékának felajánlásáról, így több mint 10 milliárd forint nem jut el a civil szervezetekhez” – mondta Pardi Dorina, a Szallas.hu senior brand marketing menedzsere. „A kampányunkat arra a tipikus hozzáállásra építettük, hogy a >>csak egy vagyok a sok közül<< elv miatt sokak nem is foglalkoznak a felajánlással, szerintük ez olyan kis összeg, amivel nem lehet jelentős változást elérni, így inkább nem is választanak civil szervezetet” – ismertette a kiindulópontot Trepess Beatrix, a Szallas.hu social media menedzsere.

Annak érzékeltetésére, hogy ez a sok jelentéktelennek tűnő egy százalékos felajánlás mekkora hiányt jelent, azt találták ki, hogy a szállásadó partnerekkel együttműködve kivesznek egy-egy apró, de szerepe miatt mégis fontos dolgot a szálláshelyről, mint például toalettpapír, konnektor, villanykapcsoló. A kampány részeként érkezéskor a vendég egy értesítőt kap okostelefonjára, melyből kiderül, hogy a szobája csak 99 százalékban teljes, 1 százalék hiányzik. Keresse meg, mi lehet az. A megtalálást követően egy edukációs weboldalra látogathat el a vendég, ahol megismerheti a fő üzeneteket, illetve nyilatkozhat is adója 1 százalékának felajánlásáról. Ezt követően pedig egy jobb felszereltségű szobába költöztetik át őt. A Szallas.hu fiatal tehetségei júniusban utaznak Cannes-ba, hogy megmérettessék magukat a nemzetközi mezőnyben is.

A Szallas.hu munkatársai nyertek a Young Cannes Lions hazai fordulóján, Young Marketer kategóriában

Tags: , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 8:00-20:00 között:

  Tel.: +36 30 344 2000
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR manager és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM