Sajtóközlemények

Published on december 7th, 2023 | by Kelemen Lili

0

Februártól interim CEO áll a Szallas.hu Zrt. élén

Szigetvári József, a Szallas.hu Zrt. vezérigazgatója 2024 februárjától leköszön, és stratégiai tanácsadóként támogatja tovább a cégcsoportot. Interim CEO-ként a Szallas Groupot a menedzsment kolozsvári tagja, Rigó Ferenc vezeti.

Szigetvári József vezetése alatt a Szallas.hu tizenkét év távlatában apró miskolci turisztikai start-upból piacvezető belföldi online foglalási portállá vált, majd külföldi akvizíciók révén 5 országban tevékenykedő, 500 fős csapattal dolgozó közép-európai cégcsoporttá (Szallas Group) nőtte ki magát. Sikerének látványos elismerése volt 2022-ben, hogy a szektor egyik legnagyobb stratégiai exitjeként a lengyel média- és e-commerce óriás, a Wirtualna Polska Holding felvásárolta.

A leköszönő vezérigazgató februártól stratégiai tanácsadóként segíti a cégcsoportot, amelyet a Wirtualna Polskával közösen újabb növekedési pályára állítottak. „Az elmúlt tizenkét évben elképesztő történetet írtunk a Szallas Grouppal: oroszlánrészt vállaltunk a magyar piac digitalizációjában, majd bebizonyítottuk, hogy stratégiánk külföldön is működőképes. Személyes döntésem, hogy a Szallas Group következő nagy ugrását, továbbra is csapattagként támogatom, elsősorban a közép-európai akvizíciókra és a lengyel piac digitalizálására koncentrálva” – ígéri Szigetvári József.

„Hálásak vagyunk Józsefnek víziójáért, elkötelezettségéért és vezetői munkájáért – mondta Aleksander Kusz, a WP Holding E-Commerce alelnöke. – Megnyugtató számunkra, hogy továbbra is velünk marad, és kulcsfontosságú stratégiai projekteket visz tovább.”

Februártól az új vezérigazgató érkezéséig a Szallas Group menedzsment tagja, Rigó Ferenc vezeti a Csoportot interim CEO-ként, aki maga is Szigetvárihoz hasonló sikertörténetet írt Kolozsvárról alapított online foglalási oldalával, a Travelminit.ro-val. „Romániai termékünk vezetőjeként 2018 óta aktív szerepet vállaltam a csoport működésében, többek között új ötéves stratégiánk kialakításában. Fő célom, hogy nemzetközi csapatunknak megfelelő támogatást és víziót biztosítsak közép-európai piacvezető termékeink építéséhez”– hangsúlyozta Rigó Ferenc.

 

Rigó Ferenc fotója: https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2023/12/rigo-ferenc-scaled.jpg

Szigetvári József fotója: https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2023/12/szigetvari-jozsef-scaled.jpg

 

Felmerülő kérdés, információkérés esetén, kérem, forduljon Agárdi Krisztinához, a Szallas Group HR és kommunikációs vezetőjéhez:

 

Krisztina Agárdi

GROUP HR & COMMUNICATION

krisztina.agardi@szallas.group

+36 20 610-7579

 

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

  Tel.: +36 20 890 3150
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu
 • KÖZÖSSÉG

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM