Sajtóközlemények

Published on november 11th, 2021 | by Kelemen Lili

0

Idén is díjazzák a turizmus szakma remekeit

Idén kilencedik alkalommal rendezi meg a Szallas.hu az Év Szállása versenyt, majd az azt követő díjátadót. A korábbi évek mintájára a szálláshelyek mellett a településeket, turisztikai nevezetességeket és a Turizmus Szakma példaképét is díjazzák.

Már kilenc éves az Év Szállása verseny, amelynek keretei között a legjobb szálláshelyeket, turisztikai nevezetességeket és településeket, valamint a legkiemelkedőbb szakembert is rangos díjjal jutalmazza a Szallas.hu. „Hagyományainkhoz idén is hűek maradunk, hiszen a szakma újítói és kiválóságai megérdemlik a reflektorfényt a rendkívüli körülmények ellenére is példamutató munkásságukért és helytállásukért” – mondta Kiss Bernadett, a Szallas.hu tartalom- és eseménymarketing menedzsere. Több mint 13.000 szálláshely, 500 település és 5730 turisztikai attrakció vesz részt a megmérettetésen.

Csakúgy, mint a verseny története során mindig, ebben az évben is minden olyan szálláshely megmérettetheti magát, aki aktív regisztrációval elérhető a Szallas.hu kínálatában. A járványhelyzetre való tekintettel tavalyhoz hasonlóan a népszerűségi kategória, amely a verseny ideje alatt leadható vendégszavazatok alapján állna össze, ezúttal sem lett meghirdetve. A szakmai díjak sorsáról idén is a zsűri dönt. A Szallas.hu képviseletében Szigetvári József, vezérigazgató és Papp István, a Szallas.hu Zrt. OTA portfólió igazgatója pontoznak. Az ítészek soraiba idén is visszatér Hegedűs Attila, a BDOnline ügyvezetője, Vágó Ágnes, a Pont Itt magazin főszerkesztője és Pataki Zita, televíziós, rádiós műsorvezető is. Az idei vendég zsűritag az Év Szállása 2020 címet viselő Hotel Európa fit****superior képviselője, Molnár Ágnes, Deputy General Director. De a zsűri véleménye mellett a Szallas.hu rendszerében elérhető szállásadatlapokon lévő több mint másfél millió vendégértékelés mennyisége és pontszáma is befolyásolja a díjak odaítélését. Az eredményhirdetés online végigkísérhető lesz 2021. december 16-án, csütörtökön, 18.00 órától, a Szallas.hu Facebook-oldalán. A verseny kiemelt partnerei az OTP SZÉP-kártya és a Google.

A tavalyi esztendőben az Év Szállása 2020 fődíjat a Hotel Európa Fit Hévíz**** nyerte el, aki a járvány első hullámában elvesztette a vendégköre zömét a külföldiek kiesésével, mégis megrázta magát és képes volt egy teljesen új vendégkört számára újrapozícionálni magát. 2020-ban a Turizmus Szakma Példaképe címmel Darvas Zoltánt, a GRANDAR Csoport tulajdonos-ügyvezetőjét tüntették ki. Darvas Zoltán 3 különböző turisztikai desztinációban is maradandót alkotott, igazi vállalkozószellem, aki nem ismer lehetetlent. Így méltán jutalmazták őt azzal a díjjal, amit olyan személy nyerhet el, aki szálláshelyével, turisztikai attrakciójával vagy rendezvényével kiemelkedő és példaértékű belföldi turisztikai terméket hozott létre. Az Év Turisztikai Települése kategória elismeréseit Hévíz, Debrecen és Pécs kapták tavaly.

Tags: , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

  Tel.: +36 20 890 3150
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu
 • KÖZÖSSÉG

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM