Januárban startolt a Szallas.hu Gold Partnerség – derült ki a ..." /> Kiemelt szállásadói partnerprogamot indít a Szallas.hu – Sajtószoba – Szallas.hu

Sajtóközlemények szallashu-gold-partnerseg

Published on január 25th, 2019 | by szallashu

0

Kiemelt szállásadói partnerprogamot indít a Szallas.hu

Januárban startolt a Szallas.hu Gold Partnerség – derült ki a hazai piacvezető friss közleményéből. A Szallas.hu a legjobban teljesítő partnerek számára, az online szállásközvetítők között egyedüliként jutalékvisszafizetést biztosít a program keretében.

 

Partnerei kiemelt támogatására Gold Partnerséget vezet be a Szallas.hu. „A tagság megszerzéséhez minimum 1 éves partnerviszony és minimum bruttó 10 millió forintos éves leutazott forgalom szükséges” – sorolta a jogosultság kritériumait Dabasi-Halász Anna, a Szallas.hu értékesítési vezetője. A közleményből az is kiderült, hogy a csatlakozási feltételek között szerepel például, hogy az adott partner adatlapja kellően informatív, hiánytalanul kitöltött legyen, szállását minőségi fotókkal vizualizálja a vendégek számára. „Ezt azért is tartjuk fontosnak, mert ez a vendégelégedettség növelésének egyik alapvető eszköze” – tette hozzá Dabasi-Halász Anna.

A „Gold szállásadók” a Szallas.hu több kiemelt szolgáltatását élvezhetik, melyek további előnyt kovácsolhatnak számukra. „Területi képviselőt, online hirdetési kedvezményt, megkülönböztető vizuális jelölést és kedvező pozíciót kínálunk a honlap találati listáján – ismertette a részleteket az értékesítési vezető.  Az előzőek mellett sávos jutalékvisszatérítésre tehetnek szert top partnereink, illetve megjelenítjük őket az együttműködő márkaoldalakon, továbbá piaci helyzetük megértéséhez szükséges kiemelt statisztikákat is átadunk számukra.” A partnerprogram céljai között szerepel az is, hogy a Szallas.hu kiemelt partnereinek márkaépítését és marketingtevékenységét is segítse annak érdekében, hogy ők ezáltal a közvetlen foglalásaikat is növelni tudják, a jutalékvisszatérítés által pedig továbbra is a Szallas.hu legyen a vendégszerzés legolcsóbb csatornája.

A programhoz való csatlakozás egyébként nem automatikus. „A csatlakozási szándékot az admin felületen jelezni szükséges januárban, melyet kollégánk jóváhagyása véglegesít”  tette hozzá Dabasi-Halász Anna.

Kapcsolódó webhely:

www.szallas.hu

https://pr.szallas.hu

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 8:30-19:30 között:

  Tel.: +36 30 344 2000
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR manager és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM