Sajtóközlemények

Published on június 25th, 2020 | by Kelemen Lili

0

Maradj biztonságban! szűrőcsoport a Szallas.hu oldalán

Június közepén újabb fejlesztéssel rukkolt elő a Szallas.hu: bevezetésre került a Maradj biztonságban! szűrőcsoport, melybe bekerültek az értékelések alapján kiváló és patyolattiszta szálláshelyek, valamint az önálló házak, a saját konyhás apartmanok, a kerthelyiséggel, a medencével, saját stéggel vagy stranddal, trambulinnal vagy játszótérrel rendelkező helyek. 3 nap alatt több mint 10 ezer keresés során használták az utazást tervezők. A fogyasztói igényekre reagálva találták ki ezt a megoldást: a leggyakoribb ügyfélszolgálati megkereséseket és saját felméréseik eredményeit vették alapul.

A május közepére lendületet kapó foglalási kedv további növekedésével számolt a Szallas.hu, sejtésük pedig beigazolódni látszódik. “Vannak már olyan napok, amik messze lekörözik a tavalyi azonos napon leadott foglalások számát, és azok összértéke is felülmúlja a tervünket” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu Csoport vezérigazgatója. Annak érdekében, hogy minden segítséget megadjanak ahhoz, hogy a vendégek megtalálják a leginkább kockázatmentes szálláshelyeket, bevezették a Maradj biztonságban! szűrőcsoportot. “Bekértük az ügyfélszolgálatos kollégáktól a leggyakoribb kérdéseket, ami jó alap volt ahhoz, hogy rálássunk az igényekre” – ismertette a részleteket a vezérigazgató. Ezek a következők voltak: lehet-e már utazni, nyitva vannak-e a szálláshelyek; lesz-e más vendég is a szálláshelyen; lehet-e használni a wellnesst vagy a medencét; hogy lesz az étkezés; mennyire biztonságos a szálláshely, mit tesz ennek érdekében. Ezzel párhuzamosan a szálláshelyek adatlapján feltüntetésre kerül minden óvintézkedés és előírás, amit a biztonságos tartózkodásért tesznek meg. A szűrők bevezetését követő 3 napban már több mint 10 ezer alkalommal használták közülük kereséskor a legnépszerűbbeket, melyek az önálló ház, a saját konyhás apartman, az előleg nélkül fizethető és az ingyen lemondható opciók voltak.

“A szűrőcsoport bevezetésével és az egészségügyi, higiéniai óvintézkedések részletezésével csökkentjük a bizonytalanságot az emberekben, bizalmat ébresztünk a szállásadók iránt, csökkentjük az ügyfélszolgálat felé irányuló megkereséseket, és mindezek együttes eredményeként várhatóan növelni tudjuk a foglalások számát” – foglalta össze Szigetvári József.

KERETES

9 nap alatt megvalósult legnépszerűbb keresések az új szűrőcsoport használatával

 • önálló ház: 38 814 (a teljes szűrő listán 2., a félpanzió előzi meg)
 • apartman saját konyhával: 27 180 (a teljes szűrő listán a 6.)
 • előre fizetés nélkül: 23 498 (a teljes szűrő listán a 8.)
 • lemondási díj nélkül: 17 369 (a teljes szűrő listán a 10.)
 • saját kerthelyiség: 7 260 (a teljes szűrő listán a 23.)

KERETES VÉGE

 

További információ:

Kelemen Lili
Szallas.hu
PR munkatárs, sajtószóvivő
Mobil | +36 30 417 87 83
E-mail | lili.kelemen@szallas.hu
Web | pr.szallas.hu

Tags: , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

  Tel.: +36 20 890 3150
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu
 • KÖZÖSSÉG

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM