Még több vendéget akar? Díjmentes országos workshop sorozat szállásadóknak

Egy szállásadó számára a legfontosabb a maximális kihasználtság, ezért a Szallas.hu úgy döntött, díjmentes országos workshop sorozat keretében segíti partnereit abban, hogy megismerjék a még nagyobb vendégforgalmat eredményező piaci trendeket és praktikákat.

 

2015-ben már minden 5. magyar a Szallas.hu-n keresztül választott belföldi utazási célt, ami éves szinten több mint 100 ezer sikeres foglalást jelent. Így a cégnél olyan üzleti és marketing információk állnak rendelkezésre, melyek nagymértékben segíthetik a szállásadók vendégszerzési céljait. Többek közt ezekbe nyújt betekintést díjmentes országjáró workshop sorozata keretében a Szallas.hu.szallas-hu-dijmentes-workshop-szallasadoknak-1

A háromórás tréning egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy a szállásadók megismerjék az általános és az adott régió legfontosabb turisztikai mutatóit, illetve tendenciáit, melyek közvetlenül járulhatnak hozzá vendégszerzési stratégiájuk finomhangolásához. Ezenfelül számos praktikus kérdésre is választ adunk, így például arra, hogy az egyes szálláshely-kategóriákban mik a legkeresettebb kiegészítő szolgáltatások, illetve melyek a könnyen eladható csomagajánlatok főbb ismérvei” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

A piaci adatokkal alátámasztott okos tippek mellett a szünetekben, illetve a szakmai előadások után a Szallas.hu képviselői személyes tanácsokkal is segítik partnereiket – a cél, hogy még több vendéget fogadhassanak. A tanfolyamsorozat első eseménye egyébként már sikeresen lezajlott Hajdúszoboszlón, a tapasztalatok nagyon kedvezők. „A workshop nagyon hasznos volt, bőven kaptam információkat ahhoz, hogy a 2016-os szezon sikeres legyen” – mondta a Green Garden Apartman képviseletében Zöldné Horváth Tünde. „Végre egy workshop, ami azt nyújtja, amit ígér: praktikus tanácsokat és hasznos információkat a még nagyobb vendégforgalom eléréséhez” – osztotta meg tapasztalatait a hajdúszoboszlói Hotel M képviseletében Barócsi Ádám.

A Szallas.hu országos vendégszerző tréningjének állomásai és tervezett időpontjai a következők:

 • Bük: április eleje
 • Siófok: áprilisszallas-hu-dijmentes-workshop-szallasadoknak-2
 • Keszthely: április
 • Abádszalók: május
 • Gyula: június
 • Miskolc, Eger: augusztus vége
 • Pécs: szeptember
 • Budapest: október

Ha szeretne részt venni ezen az egyedülálló eseményen, nincs más dolga, mint az alábbi gombra kattintva jelezni előzetes részvételi szándékát. A Szallas.hu nemcsak szállásadó partnereit, de a helyi TDM-ek képviselőit is szeretettel várja az eseménysorozaton.

 

JELENTKEZÉS


Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 8:00-20:00 között:

  Tel.: +36 30 344 2000
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR manager és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM