Partnerhírek

Published on november 15th, 2017 | by Vereckei András

0

Megnyugodhat, ha panziót fejleszt: módosult a pályázatok beadási határideje

Mint arról már korábban hírt adtunk, október közepétől áll nyitva a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció panziófejlesztési lehetősége. A hatályos szabályozás alapján panziónak minősül az a szálláshely, amely legalább 6, legfeljebb 25 szobával, minimum 11, és maximum 50 ággyal rendelkezik, illetve ahol a szálláshoz kínált reggeli szintén szerepel a nyújtott szolgáltatások között. 70 százalékos támogatási intenzitás mellett 5 és 60 millió forint közötti összeg pályázható.

A pályázaton indulhatnak gazdasági társaságok, önkormányzatok, egyéni vállalkozók, nonprofit szervezetek, illetve egyházi jogi személyek. Gazdasági társaságok esetében a pályázás feltétele, hogy Magyarországon bejegyzett székhelyű vagy telephelyű, kettős könyvvitelt vezető cég induljon. Ugyanez érvényes a nonprofit szervezetekre is.

Az idei őszi benyújtási határidő 2018. január 15-re változott — derül ki a Pályázati Hírek beszámolójából. A támogatás olyan panzió külső és belső, vagy szolgáltatásbővítő fejlesztésére vehető igénybe, amely a támogatási igény benyújtásakor panzió besorolású működési engedéllyel rendelkezik.


About the Author



Comments are closed.

Back to Top ↑
  • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

    Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

    Tel.: +36 20 890 3150
    E-mail: szallas@szallas.hu
  • SAJTÓKAPCSOLAT

    Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

    Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
    +36 30 417 8783
    lili.kelemen@szallas.hu
  • KÖZÖSSÉG

  • NÉPSZERŰ

  • ARCHÍVUM