Partnerhírek

Published on február 5th, 2019 | by Vereckei András

0

A napok meg vannak számlálva: jön az NTAK! Ön felkészült már rá?

Nyolc szobásnál nagyobb szálláshelyet üzemeltet? A következő két idei dátum egyikét mindenképpen meg kell jegyeznie: július 1., illetve október 1. Előbbitől minden érintett szállodának, utóbbitól minden panziónak kell a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) felé adatot szolgáltatni képes szoftverrel rendelkeznie. A történet azonban nem ilyen egyszerű, számos kérdést felvet, melyek megválaszolását segítheti a Szallas.hu és kiemelt partnere, a Hotelgram szállodai szoftvereket forgalmazó ChromeSoft Kft. közös felmérése.

Az idegenforgalmi köztudatba online szobatükörként bevonuló rendszert az egész ország területére kiterjesztik. A rendszer megvalósítása a finisébe jutott; februárban már tesztelhető változattal rukkolnak elő. Csatlakozni kötelező, kivételt csupán a legfeljebb 8 szobával rendelkező szálláshelyek jelentenek.

Az élet már csak olyan, hogy a csatlakozásnak ára van. Felmérések szerint, míg a szállodák többsége rendelkezik valamilyen, a csatlakozást segítő szoftverrel, addig az egyéb szálláshelyeknek van hova fejlődni e téren. De nem mindegy, hogy milyen irányba! Mindkét esetben célszerű feltenni a kérdést, hogy a használt vagy most kialakítandó, a szálláshely üzemeltetését támogató rendszer mennyire rugalmas és testreszabott, milyen mértékben növeli a szálláshely versenyképességét az egyre inkább digitalizálódó piaci környezetben? A többi szállásadó vajon hogyan lép, milyen fejlesztéseket tervez idén?

Jogos kérdések; megválaszolásukat segíti a A Szallas.hu és kiemelt partnere, a Hotelgram szállodai szoftvereket forgalmazó ChromeSoft Kft. közös felmérése. A szállásadók IT-szükségleteit górcső alá vevő felmérésből kiderül majd, hogy az érintett hazai szálláshelyek felkészültek-e a NTAK adatszolgáltatási kötelezettségre.

A felmérés alapja egy kérdőív, amit most kitöltve Ön biztosítja, hogy márciusban ingyenesen megkapja tőlünk az összefoglaló tanulmányt! Ebből megtudhatja, hogy az ágazat szereplői miként készülnek a változásokra.
Ugye van tíz perce kérdőívünk kitöltésére?

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

KÉREM A FELMÉRÉS EREDMÉNYEIT


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 8:00-20:00 között:

  Tel.: +36 30 344 2000
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR manager és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM