Partnerhírek

Published on február 5th, 2019 | by Vereckei András

0

A szomszéd szálláshelye zöldebb?

Vagy kékebb, vagy dizájnosabb, vagy bármi, amit a Kisfaludy Program forrásaiból fejleszteni lehetett. Azt pedig, hogy kik, mit és mennyiért fejleszthettek, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által nemrég közzétett listából tudhatjuk meg. 

Emlékszünk még, hogy 2017-ben rukkolt elő az állam a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Programot. A program keretében 2030-ig, egybeesve a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia befejezési dátumával, 300 milliárd értékben fejlesztenék a hazai szálláshelyi kínálatot. Eddig 700 szálláshely javára ítéltek meg az MTÜ közreműködésével vissza nem térítendő támogatást.

Valamennyi pályázó értesítése megtörtént, a támogatói okiratok kibocsátása folyamatban van – derült ki az MTÜ közleményéből. Hozzátették: mostanáig 624 támogatói okiratot bocsátottak ki.

Mint arról hírlevelünkben korábban beszámoltunk, a Kisfaludy Program idén is folytatódik. Január közepétől február végéig lehet pályázni szálláshelylétesítésre – az első ütemben szállodák létesítésre – a Dunakanyar kiemelt turisztikai fejlesztési térségben.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 8:00-20:00 között:

  Tel.: +36 30 344 2000
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR manager és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM