Partnerhírek

Published on február 5th, 2019 | by Vereckei András

0

Tegye le az okostelefont, kap egy szobát ingyen!

Agyonkütyüzött világunkban felkapjuk a fejünket arra, ha egy szálloda azzal igyekszik forgalmat generálni, hogy okostelefont letévő vendégeinek ingyen ad szobát. Mint arról az Insider beszámolt, ekként jár el a svédországi Göteborgban egy hotel. Nem keveset kérnek a grátisz szobáért cserébe.

Az ingyenes szállást a szálloda egyik suite-jében ajánlotta fel. Joggal merül fel a kérdés, vajon a house keepingtől, urambocsá’ a back office-ból ellenőrzi valaki személyesen, hogy a kedves vendég nem a közösségi médiumok valamelyikén lóg, vagy inkább ehhez is a modern technikát hívják segítségül?

A dolog úgy néz ki, hogy egy – svédül Skärmfri, vagyis „képernyőmentes” névre hallgató – lámpához kapcsolódnak a vendégek a wifi használata közben. Amennyiben a kütyüzés nem haladja meg a 30 percet, a lámpa fehéren világít, efölött az égő színe pirosra vált és a vendég fizetheti a teljes árat. Amennyiben a „delikvens” egyáltalán nem facebookozik, instagramozik, stb., a szállásdíjt megspórolja magának.

A digitális detoxikálás vélhetően egyre népszerűbb lesz. Nemrég egy Balin működő resort rukkolt elő azzal, hogy reggel 9 és délután 5 óra között kitiltja az okostelefonokat egzotikus medencéje környékéről. Lépésüket azzal indokolták, hogy az okostelefonjukra koncentráló vendégek képtelenek élvezni a különleges medence szolgáltatásait.

 


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 8:00-20:00 között:

  Tel.: +36 30 344 2000
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR manager és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM