Budapest, 2014. május 13. – Idén június elsején újraindul az o..." /> Idén is keresik a legjobb szálláshelyeket – Az Év Szállása tavalyi nyertesei átlagosan 40 százalékkal növelték forgalmukat – Sajtószoba – Szallas.hu

Sajtóközlemények no image

Published on május 13th, 2014 | by Kelemen Lili

0

Idén is keresik a legjobb szálláshelyeket – Az Év Szállása tavalyi nyertesei átlagosan 40 százalékkal növelték forgalmukat

Budapest, 2014. május 13. – Idén június elsején újraindul az ország legnagyobb turisztikai megmérettetése, az Év Szállása verseny. A tavaly 200 ezer utazót és mintegy 12 ezer szálláshelyet megmozgató verseny új kategóriákkal is bővül: megválasztják a legromantikusabb, a leginkább családbarát, valamint a legvonzóbb külföldi szálláshelyeket is. Az előző év tapasztalatai alapján érdemes ringbe szállni, hiszen a korábbi nyertesek átlagosan 40 százalékos forgalomnövekedést értek el a díj megszerzése óta.

 

A Szallas.hu 2013-ban első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal hívta életre az Év Szállása versenyt. „Úgy éreztük, hogy a 12 000 szállásadó partnerünkkel és a havi 1 500 000 látogatóval együtt rendelkeztünk kellő mennyiségű minőségi információval ahhoz, hogy kihirdethessük az Év Szállását Magyarországon. A legnagyobb eredménynek azt tartjuk, hogy a tavalyi évben felerősödő belföldi turizmusra sikerült még jobban ráirányítanunk a figyelmet” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója.

ev-szallasa-2013-ordogh-nora

Az Év Szállása 2013 díj nagy elismerést jelentett mindenkinek, aki a szálloda kialakításában és üzemeltetésében részt vett. Ez az egyik legfontosabb bizonyítéka a jó munkavégzésnek.  Számos gratulációt kaptunk vendégeinktől is, így a díj jelentős népszerűség-növekedést eredményezett szállodánknak és Gyula városának is” – mondta Havas István, az Év Szállása fődíjat tavaly elnyerő Családi Wellness Hotel Gyula ügyvezető igazgatója.

 

A 2014. június 1-jén újra elinduló megmérettetés keretében három főkategóriában keresik a legjobb szálláshelyeket. Az interneten leadott szavazatok alapján a népszerűségi, a vendégvélemények összesítése után a minőségi, míg mindezeket figyelembe véve a zsűri megítélése alapján a szakmai fődíjakat adják át. „Legfőbb célunk, hogy a díj által elismerjük azt a rengeteg erőfeszítést, ami egy szálláshely sikeres üzemeltetésével jár, illetve így szeretnénk kihangsúlyozni a minőség fenntartásának és javításának fontosságát is Magyarországon. Úgy gondolom, hogy ez már tavaly is sikerült, a díjazottak ugyanis átlagosan 40 százalékos forgalomnövekedést értek el a Szallas.hu-n keresztül  a díjátadó óta eltelt hónapokban” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója.

 

 

Külön kategória a romantikában és családbarátságban

 

A tavalyi évhez képest változást jelent, hogy idén a legromantikusabb, illetve leginkább családbarát szálláshelyet is megválasztják. Ezenfelül a 8 országban jelen lévő Szallas.hu a vendégek szavazatai és a szakmai zsűri véleménye alapján a legvonzóbb külföldi szálláshelynek is ad díjat. Ezzel párhuzamosan idén is versenyeznek azok a hazai települések, ahol legalább egy regisztrált szálláshely elérhető: a legtöbb voksot gyűjtő hely kapja az Év Turisztikai Központja címet, míg az Év Feltörekvő Turisztikai Központja díjjal azt a várost vagy községet jutalmazzák, ahol a turisztikai fejlesztések révén az egy szálláshelyre eső foglalási szám a legnagyobb mértékben nő az előző évhez viszonyítva. Az előbbi díjat tavaly Hajdúszoboszló, míg az utóbbit Nyíregyháza kapta.

 

Kapcsolódó képanyagok:

 

Szigetvári József fotója:

https://pr.szallas.hu/?page_id=20

A 2013-as Év Szállása díjátadón készült fotók:

https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2013/11/ev-szallasa-2013-dijazottak.jpg

https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2013/11/ev-szallasa-2013-ordogh-nora.jpg

https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2013/11/ev-szallasa-2013-dijatado-show-1.jpg

https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2013/11/ev-szallasa-2013-dijatado-show-2.jpg

 

A 2013-as Év Szállása díjátadón készült videó:

http://www.youtube.com/watch?v=NMYpZeX1Ww4

 

Kapcsolódó webcím:

http://www.szallas.hu

 

További információ:

Kolma Kornél

ügyvezető

SAKKOM Interaktív

online marketing + pr ügynökség

Telefon: (+36) 1 237-0212

Fax: (+36) 1 237-0213

Mobil: (+36) 20-3333-220

E-mail: kkolma@sakkom.hu

Cím: 1139 Budapest, Petneházy u. 52.

Webcím: www.sakkom.hu

Facebook: www.facebook.com/sakkom.interaktiv

 

 

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

  Tel.: +36 20 890 3150
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu
 • KÖZÖSSÉG

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM