Sajtóközlemények no image

Published on június 13th, 2014 | by Kelemen Lili

0

Mostantól a romantika és a családbarát hozzáállás is számít az Év Szállása versenyben

2014. június 12. – Mostantól lehet voksolni az Év Szállása versenyen, mely tavaly 200 ezer belföldi vendéget mozgatott meg. A 2014-es megmérettetésen közel 14 ezer szálláshely, illetve hazai település indul automatikusan. A többek közt Maráczi Gábort, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai igazgatóját, illetve Pataki Zita időjóst felvonultató zsűri a november 6-ig beérkező szavazatok alapján választja ki a legjobb szálláshelyeket és a turisztikai szempontból legvonzóbb települést.

Tavaly 200 ezer vendég szavazata alapján, közel 12 ezer szállásadó közül választották ki az Év Szállása verseny keretében a legjobb szálláshelyeket, emellett megválasztották a legvonzóbb, illetve legtöbb fejlesztést végrehajtó belföldi turisztikai célpontot is. Idén három új kategóriával bővül a díjazottak köre: a legromantikusabb, a leginkább családbarát, valamint a legjobb külföldi szálláshely is díjat nyer. „A belföldi online szállásfoglalás legnagyobb részét a családos utazók adják, ezen felül sokan keresik a romantikázásra alkalmas szálláshelyeket. Számukra szeretnénk támpontot adni az újonnan létrehozott tematikus díjakkal” – mondta Szigetvári József, az Év Szállása versenyt elindító Szallas.hu ügyvezető igazgatója.

A most induló megmérettetésen három fő kategóriában választják ki a legjobb szálláshelyeket: a valós tapasztalatokat tükröző vendégvélemények alapján a minőségi, az interneten leadott szavazatokat összesítve a népszerűségi, míg a szakmai zsűri megítélése alapján a szakmai fődíjak kerülnek átadásra. A zsűrit idén Maráczi Gábor, a Magyar Turizmus Zrt. stratégiai igazgatója, Pataki Zita, az RTL Klub időjósa, Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezető igazgatója, Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Szántó Zoltán, a Turizmus Trend főszerkesztője, valamint Hegedűs Attila, a BDO ügyvezető igazgatója képviseli.

„A verseny egészen november elejéig tart, az eredményhirdetésre a november 27-ei díjátadón kerül sor. A díj a presztízsértéken túl konkrét anyagi előnyökkel is jár, a tavalyi győztesek az elmúlt időszakban átlagosan 50 százalékkal növelték forgalmukat” – tette hozzá Szigetvári József. 2013-ban egyébként Hajdúszoboszló lett az Év Turisztikai települése, Nyíregyháza kapta az Év Feltörekvő Turisztikai Települése címet, míg a szálláshelyek körében az abszolút nyertes a Családi Wellness Hotel Gyula lett.

Kapcsolódó képanyagok:
A 2013-as Év Szállása díjátadón készült fotók:
https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2014/06/ev_szallasa_Pataki_Zita.jpg
https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2013/11/ev-szallasa-2013-dijazottak.jpg
https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2013/11/ev-szallasa-2013-dijatado-show-1.jpg
https://pr.szallas.hu/wp-content/uploads/2013/11/ev-szallasa-2013-dijatado-show-2.jpg

A 2013-as Év Szállása díjátadón készült videó:
http://www.youtube.com/watch?v=NMYpZeX1Ww4

Kapcsolódó webcím:
http://szallas.hu/evszallasa-versenyrol

További információ:
Kolma Kornél
ügyvezető
SAKKOM Interaktív
online marketing + pr ügynökség
Telefon: (+36) 1 237-0212
Fax: (+36) 1 237-0213
Mobil: (+36) 20-3333-220
E-mail: kkolma@sakkom.hu
Cím: 1139 Budapest, Petneházy u. 52.
Webcím: www.sakkom.hu
Facebook: www.facebook.com/sakkom.interaktiv

A Szallas.hu-ról:
A 2008-ban indult portál az eNET és a Magyar Hotel Monitor felmérése szerint jelenleg Magyarország legnagyobb szállásfoglaló oldala. Ma már 8 országban több mint 13 000 hotel, panzió, apartman és vendégház kínálatát közvetíti az utazni vágyóknak, akik számos szűrési lehetőség (szállás típusa, wellness-szolgáltatások, fizetőeszközök) segítségével találhatják meg a számukra megfelelő ajánlatot. A honlapnak több mint 700 000 regisztrált felhasználója van, és havonta mintegy 1 500 000 látogató keresi fel. A szálláshelyek kiválasztását több mint 160 000 független vendég értékelése könnyíti meg. A Szallas.hu csoporthoz tartozik még a diszkontáras csomagokat kínáló Szallasguru.hu, valamint a konferenciákhoz és egyéb céges rendezvényekhez helyszínt biztosító KonferenciaHotelek.hu.

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

  Amennyiben a Szallas.hu-nál foglalt és kérdése merült fel, keressen minket az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken 9:00-18:00 között:

  Tel.: +36 20 890 3150
  E-mail: szallas@szallas.hu
 • SAJTÓKAPCSOLAT

  Ha újságíróként szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, keressen minket az alábbi elérhetőségeken.

  Kelemen Lili, PR munkatárs és sajtóreferens
  +36 30 417 8783
  lili.kelemen@szallas.hu
 • KÖZÖSSÉG

 • NÉPSZERŰ

 • ARCHÍVUM